Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 5 martie 2011

Depresii oradene!

Pe langa faptul ca e mizeria pe toate planurile in tara, nici orasul nostru nu pare sa ne ofere absolut nimic, nici in zilele saptamanii si nici in weekend. Desi, cica, un oras civilizat incomparabil cu sa zicem, slobozia sau rosiori de vede, unde zicea tata, ierat fie, ca ma trimite in armata, oras "vestic", deci, mie nu-mi pare ca ai cu ce sa-ti pierzi timpul daca deja ai fost o data pe saptamana la lotus, unde mai poti petrece vreo 2 ceasuri cu putin noroc. Daca e iarna, si e inca iarna, atunci dupa ora 4, efectiv nu ai ce face in oras. Nimic nu te atrage, nimic nou, nicio actiune, nimic, absoult nimic. De exemplu cei care ne conduc, se cearta daca teatrul trebuie sau poate fi divizat. Ce importanta are atata vreme cat teatru nu functioneaza, e in renovare de vreo 6 ani, 4 premiere pe stagiune, cu productii de mana a 6-a si actori asemenea. La film poti merge tot la lotus unde e scumputz si ruleaza cacaturi americane etc etc. Sa asteptam primavara sa ne plimbam pe centru, ala cu dalele lipsa si plin de praf. Ne mai salveaza natura, mai dai o raita prin parc si cam atat. Eu zic ca e foarte putin pentru un oras de peste 200 de mii de locuitori. Stiu, veti zice, saracia e de vina, sunt de acord, dar nici prea multa imaginatie nu este. Si de la cine sa vina? Uitati-va si voi cine is conducatorii nostri: Tirle, Seremi, Bolojan, etc etc. Ce stiu ei de pulsul orasului, ce-i intereseaza amanunte d-astea "burgheze". Normal, ei in weekend se retrag in sat, acolo e naturelul lor. Ii meritam!!!!

15 comentarii:

  1. e fain in sat mai..
    amu tie ti-e ciuda..ca tu nu ai sat :):):):) si de aia...

    RăspundețiȘtergere
  2. hi hi
    cand am venit eu in oradea, acum... multi ani, singurul loc de plimbare era pietonalul. dar musai trebuia sa iesi la promenada inainte de 5, ca la 5 trecute fix se inchideau toate magazinele :):):)
    si eu am ramas siderata atunci cand intrebandu-mi colegii ce planuri au pt weekend, mi se raspundea invariabil: merg in sat !
    la film nu se putea merge in conditii civilizate, asa ca am inceput timid sa merg la teatru atunci cand veneau bucurestenii sa joace aici. si invariabil, ma intalneam la teatru cu aceeasi oameni, cativa colegi din spital :)...parca eram la servici.
    imi amintesc ca am fost odata la un concert cu stefan banica junior si holograf.

    noah, bine ca ca a aparut lotusul. el are muulte calitati: ne alunga monotonia, ne da posibilitatea sa ne imbracam misto si sa iesim la mall sa ne etalam tinuta trendy, dar mai ales...putem face cunostinta cu tzaranul de mall in toata splendoarea lui :)))

    cat despre viata culturala a orasului, ei bine ea lipseste cu desavarsire. dar noah, doar o mana de oameni ii duc lipsa :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu daca ati observat, nashpy are dreptate, la noi la lotus se merge tot ca la sat, la caminul cultural. Ne imbracam frumos, ne fardam, etc etc. shi fim frumosi la lotus ca ne-a videa lumea. Cocalari si pitzipoance asta vezi la lotus, mostly.

    RăspundețiȘtergere
  4. as vrea si io sa merg in sat si satul meu sa fie...londra, sa zicem :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @sebi: nashpy are intotdeauna dreptate :):):):)

    RăspundețiȘtergere
  6. da mai inteligentilor.....tata romania e ca oradea.....adica in 2-3 orase mai mari si universitare..acolo poate ca mai e ceva..da si aia se rezuma mai mult..la mers si stat in baruri..doar doar imbatam vreo fraiera sa i-o tragem..

    dar in rest..tata romania e cam moarta :):);)

    asa ca sa traim bine..si sa ne facem cite o laba scurta pt alungarea monotoniei :):)

    RăspundețiȘtergere
  7. vaaaai !!

    in 2 e mai funny :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Numa sa nu fim de acelasi sex....ca atunci o iau la fuga:)

    RăspundețiȘtergere
  9. daca mai vb de sex va bannez!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. el a inceput, nu eu :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ flo:....pai nu suntem :)

    RăspundețiȘtergere
  12. ce ai mai...pudicule..:):):) ce nu incapi??
    doamne frustrat esti :):)

    RăspundețiȘtergere
  13. asta e acuma un cuvant jolly joker, folosit de toti tinerii semianalfabeti pe toate forumurile. "Bai, Sarkozy ala, ala e un frustrat!". Mai lasa drec si tu cuvintele astea fumate, complexatule :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. da nu stiu altele..ce shi fac amu..nah...

    tu mai incet cu ban-ul...ca o sa ramii singur pe blog..sau te bannezi si pe tine..si ai rezolvat-o...:):)

    RăspundețiȘtergere