Faceți căutări pe acest blog

marți, 30 noiembrie 2010

Anca Maria Popară-Voica!

A existat numai o ţară frumoasă
La o margine de mare
Unde valurile fac noduri albe,
Ca o barbă nepieptănată de crai
Şi nişte ape ca nişte copaci curgători
În care luna îşi avea cuibar rotit.
Şi pentru că toate acestea
Trebuiau să poarte un nume,
Un singur nume,
Li s-a spus Anca Maria Popara-Voica.
Ma veti intreba cine (sau who the fuck is) Anca Maria Popara-Voica.
Va spun, va spun nu va tiu in tenshiune. E fata care a luat nota maxima la rezidentiat in anul domini 2010. Felicitari! Acuma daca e sa fim carcotasi, dupa 16 ore pe zi de invatat, zice Cutza, (eu zic tocit) era si normal sa ia si ea peste 900 de puncte, si trebuie s-o felicitam pentru asta. Dar uitati-va si voi pe prima pagina a cotidianului "Adevarul" (http://www.adevarul.ro/locale/craiova/Craiova-_Cea_mai_desteapta_rezidenta_din_Romania-_-Sper_sa_imi_ajunga_de_cheltuiala_salariul_de_medic_rezident_0_381562373.html) cu cat elan UTCist incearca sa convinga poporul, cu cat patriotism, ca-mi vine sa si plang, ca ea nu va pleca nici pentru mii de euro din tara, ea isi vede viitorul luminos in aceasta mirifica tara. Dar, totusi, si asta poate fi ok, e pana la urma optiunea ei, nu chiar toti care raman sa sclaveasca in Romania sunt idioti, dovada cea mai buna parlamentul Romaniei si Academia Romana, dar in fine, intrebarea mea era ce cauta un astfel de articol in Adevarul. Ce vor sa demonstreze domnii jurnalisti, nu pentru prima oara (au mai scris un articol de genul "Cum sa traiesti cu 25% din salariu taiat")? Ca si in Romania se poate? Ca tinerii care pleaca trebuie musai sa poarte stigmatul mercantilismului, ca e rau la noi dar totusi sunt niste eroi cei care raman si se lupta pentru prosperitatea tarii? Care e mesajul? In numele carei ideologii? "Adevarul" "traieste bine"? Tousi, eu imi permit un mesaj pt. Anca: NEVER SAY NEVER!

21 de comentarii:

  1. Ce fel de idiot esti tu in primul rand? poate vreun alt absolvent care a dat rezi anul acesta, a obtinut o nota mica sau nu a promovat deloc si acum iti bati joc de succesul si eforturile acestei domnisoare?! Ar trebui sa-ti doresti sa ajungi pe mainile ei fraiere!!!! O persoana care invata atata are ceva in cap poti sa fii sigur!Si in plus este problema ei daca ramane in tara sau nu! Oricum i-a depasit pe toti, si pe cei cu pile, si copiii de medici care au relatii si pe ceilalti care invatau 5 ore pe zi ca sa nu-si oboseasca creierul prea mult!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu i-am urat succes. Dar tu, micule fraier cunosti mizeria din sitemul sanitar? De aceea postarea mea nu se refera neaparat la optiunea ei privata, in fond, de a ramene, desi eminenta, in rahatul asta de sistem sanitar, ci mai degraba la elanul jurnalistilor de la "Adevarul" care prezinta astfel de cazuri de parca ar fi niste victorii socialiste asupra capitalismului occidental. Maturand jegul sub covor nu poti face curatenie, tot asa cum cu articole d-astea despre tot felul de mici Ecaterine Teodoroiu nu poti indrepta nimic in sistemul sanitar. Poate ei nici nu vor. Hah. La asta nu m-am gandit.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sper din suflet sa ramina scumpa fata in romania...in sistemul saniar corupt pina in maduva oaselor (la fel ca romania) si sa isi ia portia zilnica de bataie de joc..de la un shef meschin care in loc sa vada in ea o persoana deosebita..o va trimite sa ii aduca cafea, nu o va lasa sa profeseze (ca sa nu ii fure lui ciubucul) o va pune sa faca hirtzogarie si eventual o sa incerce sa i-o si traga..(la propriu)....si scumpa fetita cu elan patriotic se va trezi la 50 de ani...ca a facut f bine ca a ramas in romania, in loc sa fie in alta tara, apreciata la justa ei valoare..

    apropos: aruncati o privire pe aces link:
    http://www.antena3.ro/romania/unul-din-cei-mai-buni-chirurgi-ai-romaniei-uitat-pe-un-pat-de-spital-114287.html
    ca sa vedeti cum valorile sint aruncate dreacu si non-valorile ridicate.....in slavi..

    RăspundețiȘtergere
  4. ps...postat de florinel...scuze de greseala

    RăspundețiȘtergere
  5. ecaterina teodoroiu cu pile3 decembrie 2010 la 17:39

    silentio & florin au 100% dreptate. situatia este maronie. pe mine nu m-a mirat stirea de la antena 3, doar m-a intristat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mersi, eu n-as vrea sa-i umbresc fetei cu nimica bucuria meritata de a lua cea mai mare nota la rezidentiat. e un efort mare totusi, dar sa aiba si ea grija pe viitor ce declara in presa. Sa spui ca n-ai pleca din Romania nici pentru mii de euro salariu e cel putin necugetat. Si asta trebuie amnedat. Si oricum, eu articole din astea din ciclul: fie pianea cat de rea..... le-as publica cel mult in Tricolorul lui Vadim!

    RăspundețiȘtergere
  7. fie pita cit de rea...3 timpiti si-au facut cafenea..:)

    RăspundețiȘtergere
  8. buna rima: http://www.youtube.com/watch?v=xjrH66KisqM

    RăspundețiȘtergere
  9. ecaterina teodoroiu3 decembrie 2010 la 23:21

    las' ca de nu merge cafeneaua, o facem cabinet medical :):)

    RăspundețiȘtergere
  10. ...eventual :) pt ca sunt multi pe care-i doare-n...

    RăspundețiȘtergere
  11. Sebi will be the assman:):)
    See seinfeld:)

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar discutam cu Sebi trebuia ori birt din ala ordinar ori ceva de super fite.
    dar cel mai bine era sa ne facem toti manelisti :D
    Sa traiti bine! ...in traducere emigrati pana puteti

    RăspundețiȘtergere
  13. super fitze nu prea ai cum sa faci in crisul...zic eu...si zicem noi amu...
    da nah..cam tirziu ne-am trezit..

    birt ordinar..las ca ajunge el in citiva ani..hihi

    iar singles bar? da dupa ce? avem blogul lui sebi ca sa ne cuplam :):):):)

    RăspundețiȘtergere
  14. :):):):):):):):)
    da, dar aci ne aburim undercover

    RăspundețiȘtergere
  15. se poate face sa mearga mai......daca vindem inghetata, amu ia, in plina iarna, nah ca vara n-am avut voie pe terasa...asta e strategia oferita de managementul megacenterului unde platim chiria :):):(:(

    RăspundețiȘtergere
  16. pai strategia noasta..a fi..sa le dam chiria la mama dreacu :)
    nu ca ar fi cea mai buna..dar ce dreac sa faci..cind chiar atit de cretini is astia..
    da in fine..sa nu ma mai turez pe aci :):)

    da zici tu nashpie ceva...:):):) il facem o zi singles' bar..:):):) ajunge nu?:):)

    RăspundețiȘtergere
  17. nu te umfla in pene ! :):)

    RăspundețiȘtergere
  18. nu pot mia mult..is deja prea umflat :):):) asa ca too late ai venit cu sfatul ista :):)

    RăspundețiȘtergere