Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Niste provinciali!

http://www.bihon.ro/a-inceput-vanatoarea-de-la-balc/news-20110122-12132369
A inceput vanatoarea de la Balc! Mare fas! In fiecare an se scurg tone de toner (sic) pentru a scrie despre marele eveniment organizat de Tiriac la Balc. Pentru mine, va spun sincer nu e deloc un eveniment. Niste oameni de afaceri se aduna sa se distreze si ei macelarind vreo 3-4 sute de mistreti. Nu vreau sa discut acuma, cum o face toata presa, despre vantoarea in sine, adica daca e moral sau nu, daca e potrivit sau nu, daca e civilizat sau nu, as dori mai degraba sa scriu despre comportamentul nostru. Cat suntem adica de provinciali. Pe situl bihon sunt postate 30 de poze cu sosirea nu-stiu-carui-VIP. 30 de poze!!!!In care, le-am deschis si eu din pura curiozitate nu vezi nimic. Un cetatean vine cu un private jet se suie in jeep si merge la vanatoare. Ce-i asa mare lucru? Ce trebuie asta comentat si rascomentat? E un lucru atat de firesc. Pai domle sunt VIPuri. Cine? Is niste oameni de afaceri care au bani multi. Bun. Merg la vanatoare. Cu jeepu. Noi trebuie sa-i asteptam ca pe martieni. Parca vad cum or zugravit si in buda de la aeroport si or curatat pana si pista ca sa poata sa aterizeze singurul VIP care s-a gandit sa aleaga Oradea si nu Debretinul. In Balc cre ca-s pregatiri de cel putin 6 luni. In fine, mentalitate de sarantoc de provincial si de caine batut. Vine gazdagoiu in sat....c-o fi Oradea c-o fi Balc, tot aia e. DREPTI!!!!

4 comentarii:

  1. hehe
    imi povestea o fata, care a copilarit in balc...
    pe vremea lu' ceasca , cand mergea asta la vanatoare, statea cu ceilaltii copii din stat pe marginea drumului, cu flori...zice ca elena ceasca se cobora din masina si venea sa-i pupe si sa ia buchetele.
    fata a prins si vremurile de cand tiriac e proprietarul domeniului. varul ei e chiar paznicul domeniului:)povestea fata ca la un moment dat tiriac a populat domeniul cu nush ce rasa de fazani, care erau cam grasi si nu puteau zbura la inaltime::))...si fazanii astia au invadat saracii si gospodariile taranilor, care au crezut ca le-a pus mana Dumnezeu in cap...tot satul a mancat fazan la greu:):):):)

    intr-adevar, vanatoarea de la balc e un mare eveniment monden pt taranii de acolo :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. varu lu fata asta e paznic la domeniu??????
    si tu scrii paznic cu p mic? trebuia sa scrii PAZNIC...iti dai sama ca el e acolo bosul (doar cu un s..nu cu doi..deci latina..nu englieza)...si toti il venereaza...

    cind nu e tiriac acolo..el e un mic tiriac :):):) prin proximitate... :):):):):)

    sebi..taci..tie ti-ar sta bine sa fii gonacul lui tiriac :):):):)

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima sedinta a fost indelung comentata, mai ales subiectiv cu mesajul "uite ce macel fac unii in timp ce in Romania exista atatia saraci" ca sa placa la bobor. Acum nici nu prea e interesant.

    RăspundețiȘtergere
  4. hihihihi...gonac de tiriac mai degraba:):):)

    RăspundețiȘtergere